ميرصادق سيد دراجي، افزود: نمايشگاه امسال نسبت به کنگره پيشين با 10 درصد افزايش استقبال مواجه بود که از اين تعداد حدود 70 درصد شرکت هاي جديد بودند.
وي ادامه داد: جلوگيري از ورود کالاهاي تقلبي و قاچاق در بازار مهم ترين خواسته شرکت هاي حاضر در اين نمايشگاه بود که به همين منظور و با هدف اطلاع رساني دقيق، خواسته هاي دوستان با حضور رئيس اداره تعزيزات، نمايندگاني از اداره تجهيزات پزشکي و اتحاديه صنف واردکنندگان تجهيزات پزشکي به اطلاع مسئولان رسيد.
دراجي گفت: هدف نهايي ما از دعوت و حضور اين عزيزان کمک براي جلوگيري از ورود کالاهاي تقلبي و قاچاق به کشور است.
وي با اشاره به اينکه عمده شرکت هاي وارد کننده به دليل تحريم ها و بحث ارز با مشکلات مختلفي مواجه اند، تاکيد کرد: اين عوامل و برخي ديگر از مشکلات و موانع موجب شده تا بسياري از وارد کنندگان نتوانند کالاهاي خود را به کشور وارد کرده و در نهايت سهم خود را در بازار از دست مي دهند.
مسئول نمايشگاه نوزدهمين کنگره بين المللي انجمن پريودنتولوژي ايران افزود: بدين ترتيب شرکت هاي قديمي تر سهم خود را در بازار از دست داده و از سوي ديگر شرکت هاي نو پا نيز توانايي رقابت و تامين نيازهاي کامل کشور را نخواهند داشت.
دراجي گفت: امسال حدود 1800متر مربع فضاي نمايشگاهي در 6 سالن مجزا در جوار کنگره انجمن علمي پريودنتولوژي ايران در محل هتل المپيک برپا شد که اغلب شرکت ها به دليل ماهيت انجمن، پيرامون ايمپلنت، تجهيزات جراحي لثه، مواد و ابزار مرتبط فعاليت داشتند که با استقبال خوبي نيز از سوي دندانپزشکان و متخصصين مواجه بود.
وي افزود: به اعتقاد من ارتباط و همکاري مستمر بين تامين کنندگان تجهيزات مورد نياز دندانپزشکي و ارائه دهندگان خدمت (دندانپزشکان)بايد به گونه اي تنظيم و برقرار گردد تا هزينه هاي درمان براي هموطنان کاهش يابد.
دراجي تاکيد کرد: بي شک با حذف واسطه گري مي توان تا حدود زيادي قيمت هاي مواد و تجهيزات دندانپزشکي را به نفع هموطنان و بيماران کاهش داد.
درباره این سایت